Velskolan vanha maatila­- ja kartanomiljöö tarjoaa erinomaiset puitteet tyhy- ja virkistyspäivän viettoon. Monipuoliset tilat sopivat myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Velskola on lähellä, mutta sopivan kaukana kaupungin vilskeestä. Rauhaisa ja avara pihapiiri on kaukana työpaikan hälystä.

Sisä- ja ulkotilat soveltuvat hyvin asiakkaan omaan aktiiviseen toimintaan myös suuremmille ryhmille. Monipuolista tekemistä on niin piha-alueella kuin metsässäkin. Päivän toiminnan voi suunnitella ja järjestää omatoimisesti tai tilata Elämystorpan  Eventuren tai  forestful.fi kautta ohjattuja aktiviteetteja.
Katso tästä Eventuren valmiita ohjelmapaketteja Velskolaan

Velskolaan mahtuu isompikin ryhmä kerrallaan. Avarat sisä- ja ulkotilat sopivat hyvin asiakkaiden omaan monipuoliseen toimintaan.

Velskolassa voit harjoitella frisbeegolfia, pelata jalkapalloa kentällä, patikoida ja retkeillä läheisessä Nuuksion kansallispuistossa tai käydä mato-ongella. Retkeily- ja ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset, mato-ongelle pääsee läheiseen rantaan.

Uimaranta on kävelymatkan päässä. Uintimahdollisuus on keväästä syksyyn.

Pihan grillikatoksessa voi paistaa tulilla lättyjä, tikkupullia tai makkaraa. Kahvit voi tilata ulos mukaan.

Velskolan keittiö valmistaa maittavaa kotiruokaa hyvistä raaka-aineista. Ruokailemaan mahtuu kerrallaan 110 henkilöä. Keittiöstä on mahdollisuus tilata retkelle eväät.

Päivän päätteeksi voi nauttia lempeistä löylyistä uudistetussa saunassa.

Velskolassa on majoitusmahdollisuus 53 henkilölle, 2–6 hengen huoneissa.

Tyhy- ja virkistyspäivät

Post navigation