Leiritoiminta

Velskolan kurssikeskus on suosittu paikka lasten ja nuorten leiritoimintaan sekä päiväretkille.

Alueella on iso nurmialue, lasten leikkipaikka, grillikatos sekä uimaranta kävelymatkan päässä. Velskolassa on myös erilaisia sisä- ja ulkoliikuntaan välineitä joita voi lainata veloituksetta.

Huom. kurssikeskus on varattavissa arkipäiviksi syyskuusta toukokuuhun, kysy myös vapaita viikonloppuja. Kesäisin ja viikonloppuisin kurssikeskus on pääosin varattu seurakunnan toiminnalle.

Lisätietoa leirikouluista
Elämystorpan valmiit ohjelmat leirikouluihin

Kokoukset ja virkistyspäivät

Velskolan koko päivän kokouspaketin hinta 37 euroa / henkilö. Hinta sisältää kokoustilan koko päiväksi, kokoustekniikan, aamupalan, lounaan sekä päiväkahvin. Puolen päivän kokouspaketin hinta on 28,50 eur / henkilö, hinta sisältää kokoustilan, lounaan ja päiväkahvin.

Kokouspaketti, majoittuva kokous  1 1/2 vrk: hinta 111 € / hlö, sisältää kokoustilan, majoituksen omin liinavaattein, ruokailut (2 aamupalaa, 2 lounasta, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala).

Majoitus

Tarjoamme majoitusta ryhmille. Väentuvassa on 53 majoituspaikkaa. Huoneet ovat 2–6 hengen huoneita. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä.

Majoitushinta leirikouluille: 42,75 € / hlö /vrk, sis. majoituksen omin liinavaattein ja ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Majoituksen hinta ilman aterioita: aikuiset 30 € / hlö sis. majoituksen omin liinavaattein 2–6 henkilön huoneissa.

Pyydä tarjous, räätälöimme palvelut toiveidenne mukaiseksi.

Väentuvan majoituskartta

Ohjelmapalveluita tarjoavat:

Elämystorppa
Hiljenny hetkeksi luonnossa, energiaa luonnosta, tuoksuja, makuja ja luonnon rauhoittavia ääniä. Uppoudu luontoon kaikilla aisteillasi ja palaa arkeen virkistyneenä ja rentoutuneena. Koe luonnon rauha ja hiljaisuus ja tankkaa voimia arkeen työtovereittesi ja ystäviesi kanssa.
Kysy lisää: Jyrki Torppa, jyrki.torppa(Replace this parenthesis with the @ sign)elamystorppa.fi, p. 020 743 2140, elamystorppa.fi

Eventure Oy – Elämyksiä tilaisuuksiin
Eventuren monipuoliset elämyspalvelut auttavat sinua onnistumaan, kun tehtävänäsi on järjestää henkilöstön virkistyspäivä, asiakastilaisuus, kokouspäivä tai tiimiohjelmaa.
Ohjelmina mm. RAFT & HIKE EXPEDITION – Leppoinen löytöretki lähiluontoon, ULTIMA PROBLEMA Onnistumisen iloa tai SURVIVORS READY – Selviytymistaidot tutuiksi.
Kysy lisää: kim.karkkainen(Replace this parenthesis with the @ sign)eventure.fi , 0400 320 855, www.eventure.fi

Event Heaven
Herätät työyhteisösi tiimihengen ja luot työporukallesi yhteenkuuluvuutta. Event Heavenin TYHY-tuotevalikoimista löytyy tiimihengen kohottajina TIIMI-olympialaiset sekä -visailut, osallistavat LUOVUUS-kädentaitopajat sekä erilaisia vaihtoehtoja VOI HYVIN -mielen ja kehon hallintaan, kuten mindfulnesia ja ekojoogaa. Ohjelmapalveluista löydät esiintyjät bändistä sooloon, juontajat, koomikot ja tapahtumatekniikan.
Kysy lisää: hanna.jankkari(Replace this parenthesis with the @ sign)eventheaven.net, 050 388 4474.

Mindstone oy
Työterveyshoitaja, mindfulness- ohjaaja ja metsäterveysvalmentaja auttaa vahvistamaan terveyttä ja hyvinvointia. Palvelut hyödyntävät uusinta tutkimustietoa stressioireiden lievittämisestä ja terveyden vahvistamisesta.  Ne sopivat virkistymiseen, kokousten väliohjelmaksi, mukavaan yhdessäoloon ja työhyvinvoinnin tueksi.
Kysy lisää: Jonna Huomo, mindstone.fi

Tuunaajamutsi
Käsillä tekeminen on yksi parhaista tavoista keskittyä, rauhoittua ja lisätä mielen hyvinvointia sekä luovuutta sekä yhteisöllisyyttä. Kierrätysmateriaalin käyttö tuo tekemiseen rentoutta; jokainen uskaltaa kokeilla, mitä omin käsin syntyy. On palkitsevaa saada aikaiseksi ekologinen tuote, jonka taustalla on tarina. Tuunaajamutsi on ohjelmapalveluyritys, joka konkretisoi kestävän kehityksen arvoja hauskasti ja luovasti. Ohjelmat ovat tuunaustyöpajoja, joissa uusiokäytetään asiakasyrityksen omaa, osallistujien tuomaa tai Tuunajamutsin hankkimaa poistomateriaalia. Digitalisoituvassa arjessa kaipaamme käsillemme ja tuntoaistillemme töitä.
Lue lisää: tuunaajamutsi.fi/ohjelmapalvelut, Annakaisa Kilpinen

FoRestful – Lataudu luonnosta!
Toimintamme painottuu luonnosta sekä keholle että mielelle saatavaan hyvinvointiin. Tarjoamme mm. Pökkelöjoogaa®, Metsämieliretkiä (metsämindfulness), Luontorentoutusta, Fatbikeretkiä, Tiimipelailua, Patikkaretkiä, Villiyrttiretkiä, Sieniretkiä ja Lumikenkäilyä. Ja mikäs sen parempaa kuin istahtaa vielä retken päätteeksi nuotiolle nokipannukahveille tai vaikka lettukesteille!

Kysy lisää: Erä- ja luonto-opas Inu Pelli, inu(Replace this parenthesis with the @ sign)forestful.fi 050-5413252  forestful.fi