Leiritoiminta

Velskolan kurssikeskus on suosittu paikka lasten ja nuorten leiritoimintaan sekä päiväretkille.

Alueella on iso nurmialue, lasten leikkipaikka, grillikatos sekä uimaranta kävelymatkan päässä. Velskolassa on myös erilaisia sisä- ja ulkoliikuntaan välineitä joita voi lainata veloituksetta.

Huom. kurssikeskus on varattavissa arkipäiviksi syyskuusta toukokuuhun, kysy myös vapaita viikonloppuja. Kesäisin ja viikonloppuisin kurssikeskus on pääosin varattu seurakunnan toiminnalle.

Lisätietoa leirikouluista
Elämystorpan valmiit ohjelmat leirikouluihin

Kokoukset ja virkistyspäivät

Velskolan koko päivän kokouspaketin hinta 37 euroa / henkilö. Hinta sisältää kokoustilan koko päiväksi, kokoustekniikan, aamupalan, lounaan sekä päiväkahvin. Puolen päivän kokouspaketin hinta on 28,50 eur / henkilö, hinta sisältää kokoustilan, lounaan ja päiväkahvin.

Kokouspaketti, majoittuva kokous  1 1/2 vrk: hinta 111 € / hlö, sisältää kokoustilan, majoituksen omin liinavaattein, ruokailut (2 aamupalaa, 2 lounasta, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala).

Majoitus

Tarjoamme majoitusta ryhmille. Väentuvassa on 53 majoituspaikkaa. Huoneet ovat 2–6 hengen huoneita. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä.

Majoitushinta leirikouluille: 42,75 € / hlö /vrk, sis. majoituksen omin liinavaattein ja ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).

Majoituksen hinta ilman aterioita: aikuiset 30 € / hlö sis. majoituksen omin liinavaattein 2–6 henkilön huoneissa.

Pyydä tarjous, räätälöimme palvelut toiveidenne mukaiseksi.

Väentuvan majoituskartta

Ohjelmapalvelut
yhteistyökumppanina toimii Elämystorppa Oy
lisätiedot ohjelmista: www.elamystorppa.fi